sâmbătă, 20 august 2011

Energie neconvectionala

Cu sistemul AMVIC si utilizarea echipamentelor si instalatiilor care folosesc surse de energie neconventionale, veti avea in timp o calitate si un confort interior deosebit, eficient energetic, un consum de energie redus, un cost al energiei consumate in timp mai scazut si o independenta ridicata, care nu tine seama de granitele limitate ale sistemelor energetice conventionale de astazi (pompe de caldura pe sistem apa – apa, incalzire in pardoseala, sisteme solare pe baza de vid pentru ACM).

ANVELOPA CLADIRII

Anvelopa foarte bine izolata a cladirii dvs. va salveaza nu doar de niste costuri semnificative suplimentare pe care de alfel le-ati avea cu o cladire traditionala, dar va ofera si un inalt grad de calitate si confort interior. Schimbatoare de caldura de aer, eficiente energetic, pot fi programate sa va introduca aer proaspat filtrate in cladirea dvs., astfel incat sa nu aveti probleme legate de polen, praf, sau alta sursa de poluare venita din exteriorul cladirii

EFICIENTA ENERGETICA

Cresterea costurilor de energie este astazi subiectul cel mai discutat pe mapamond. Formele de cofraje modulare termoizolante din polistiren pentru beton, asa-numitele ”ICF” combina termoizolatia EPS cu performanta extraordinara a masei termice a betonului care ofera economii de 30-50% in costurile de incalzire si de aer conditionat. Evident, nimic nu trece prin betonul armat. Acoperirea cu polistiren nu deterioreaza betonul armat. Ce inseamna acest lucru pentru dumneavoastra? In principal, economii semnificative pe termen lung si un confort termic deosebit.

Reducere la intretinere atit vara cit si iarna


 
Sistemul este mai puternic decat orice sistem de constructie in lume (beton armat)
Durata de viata o cifram la minim 200 ani. (betonul este protejat de intemperii)

Este mai economic fata de in sistem traditional cu 0,27 W/mpK cu circa 15-20%, iar la complexe de locuinte de acelasi tip se poate ajunge pana la 30%.